fbpx

NAŠ PROCES

Ovo je naš proces kreiranja vašeg projekta od početka pa do samog kraja, koji će doneti ogromne rezultate.

Naš proces izrade

Naš proces izrade Projekta?

Diskutovanje o projektu i prikupljanje informacija

Prvi korak u našem procesu jeste da mi sa vama diskutujemo o projetku, da dobijemo sve informacije od vas, šta vi tačno želite, da bi mi onda mogli to da isporučimo 100% što ste tražili.

Na vama je da nam dostavite ceo materijal (tekst, slike, video), da bi mi mogli sa tim materijalom da napravimo vaš projekat.

Naš proces izrade

Bacanje u akciju i izrada Projekta

Nakon što dobijemo sve potrebne informacije i materijal o vašem projektu, odmah se bacamo u izradi vašeg projekta, da bi ga dostavili u dogovoreno vreme. Ovde smo takođe na vezi sa vama sve vreme, za sva pitanja.

Isporuka i Plaćanje

Profesionalna Isporuka

Trudimo se maksimalno da ispoštujemo vas i vaše vreme, zato radimo isporuku projekta što pre možemo. Vreme izrade projekta zavisi od projekta za koji ste se odlučili:

  • Web Sajt / Web Prodavnica (7-15 dana),
  • Logo Dizajn (2-5 dana)
  • Digitalni i Email Marketing (1-2 dana)
  • Održavanje Sajta (1 dan)
Isporuka naš-eg procesa

Završetak Projekta i Plaćanje

Kada završimo vaš projekat 100%, na vama je da nam uplatite predviđeni iznos za izradu tog projekta. Nakon uplate mi vam isporučujemo projekat i zahvaljujemo se što smo sarađivali zajedno, a nadamo se da ćemo i u buduće sarađivati.

Plaćanje projekta

Plaćanje u 3 mesečne rate

Uplatu je moguće izvršiti kešom na ruke ili kreditnom karticom, i to u 3 mesećne rate za Web Sajt / Web Prodavnicu (prva rata odmah nakon završetka projekta, druga rata nakon mesec dana, i treća rata posle još mesec dana).

Dok traje taj proces, mi smo takođe vlasnici vašeg Web Sajta / Web Prodavnice, dok ne isplatite ceo iznos. Nakon toga, puni vlasnici postajete Vi.

Plaćanje u 3 mesečne rate
Isporuka naš-eg procesa
Plaćanje projekta
Plaćanje u 3 mesečne rate
Host za naš proces
Host za naš proces

Šta su Domen i Host?

Šta je Domen?

Domen predstavlja jedinstveno ime adrese sajta kako će se ono zvati na internetu, koje niko drugi ne može koristiti. Postoje “ekstenzije” za svaki Domen, kao što su (.com, net, rs…)

Cena Domena je oko 10-14€ za godinu dana, a ima i da se nađe besplatno za prvu godinu.

Domen

Šta je Host?

Host je prostor na internetu na kome ćete skladištiti sve fajlove koji čine vaš web sajt. Web sajt se sastoji od velikog broja različitih fajlova i svi oni trebaju biti na sigurnom mestu koje je uvek onlajn i pristupačno svima koji žele da mu pristupe.

Cena Hosta je oko 10€ na mesečnom nivou, a ima i da se nađe za oko 3€ mesec, ako se uzima na godinu dana ili više.